Love oh love!

Första helgen på länge som jag känner mig helt avslappnad. Like it!

Efter över två månader (praktik+tusen andra måsten) kom vi i fredags iväg till Tavelsjö och träffade Eva, Fredrik, Frida, Thilde (sötunge), Jonas, Simon och Ullis. Thilde busade med Mickes skägg, haha. Vi och Simon och Ullis kunde äntligen uppta vårat tittande på Battlestar Galactica. :D

Lördagkväll spenaderades hos Simon (inte samma som i förra stycket) med god mat och Eurovision Song Contest. Och Yes, rätt låt vann. Love oh Love... Hejjade på den och på Irlands, jag är väldigt svag för den typen av powerballader.

Och nu är det söndag. Ska ringa och gratta mamma strax. Vad står mer på schemat? Städa lite tror jag minsann. Rollspel ikväll också.

Godis kvar från igår:



Tänkte vara lite vågad och ta några surisar. Men usch! Ansiktet hamnade bara i spasmiska ryckningar av de där röda. Nej jag tänker INTE äta upp er!

Jag tar till mitt andra tilltugg istället:

Globen

Förra helgen i Stockholm var toppen och jag tänkte bjuda på ett litet klipp från Lady Gaga-konserten. Tyvärr är kvalitén rätt kass. Men det syns i alla fall vars vi satt och jag ville ha ett litet eget filmat klipp. Sen kan den som vill hitta mycket bättre klipp från konserten på Youtube men här är mitt bidrag. :D

Det tar säkert halva filmen innan låten börjar. Lady Gaga håller en på halster in i det sista. En bit av slutnumret:

Wax On, Wax Off

Herrejävlar vad det har gnuggats på Toyotan idag. Träningsvärk imorgon? Vore konstigt annars. Man kan inte tro att det är samma bil längre. Nästan som ny!



Före: Superblek och flammig. Ett års smuts på lacken. Omöjligt att se sin egen spegelbild på denna sida.






Efter: Nu kan man spegla sig från vilket håll som helst. Härliga konstraster mellan det röda och svarta.

6 timmars jobb har gett resultat!

Älvsbyn

Passade på att fara upp till byn nu under långhelgen. En av anledningarna till att jag kom upp var att få träffa Malin och Lisa, samtidigt. Det var hur länge sen som helst som vi alla tre sågs. Längre än vad jag vill erkänna faktiskt. Men vi sammanstrålad igår och det var great! Idag brummade jag och Malin till tågstation och vinkade av Lisa. Det gjorde i stil, vårt anländande till station alltså. Som sig bör i den gula gamla bubblan. Den både syns och hörs.

Det verkar ligga en värmebölja över stora delar av landet. Två dagar har gått och jag har inte behövt använda jacka ute. Det är snarare linne och shorts som gäller. Otroligt skönt. Det verkar som om åskan rullar in nu i skrivande stund. Inte konstigt med tanke på hur kvavt det har vart idag.

Ni kan inte förstå hur skönt det är att vara i de norra delarna av landet igen. Efter fyra veckor i skåne och en helg i Stockholm så vet jag att i min själ så är jag en norrlänning. Jag njuter i fulla drag av naturen, älvarna och LUGNET! Kvällen hade verkligen allt av det. Speciellt här hemma hemma. Här har man sina smultronställen som man kan vara helt själva på (jag o malin) och bara njuta. I den varma kvällssolen och nära lugnt rinnande vatten.

AAHH en blixt! Vänta.... vänta.... *MULLER*






Lady Gaga

Ikväll bär det av med nattåget mot Stockholm. Just nu är jag lite rörig i huvudet och försöker få med allt man behöver inför en helg och konsert i huvudstaden. För imorgonkväll är det dags för Globen och Lady Gaga! :D Det var nästan på impuls jag haffade tre biljetter för drygt en månad sen. Fan detta vill jag uppleva. Så det blir jag , Micke och Enika som tuffar iväg.

Det blir minsann en intensiv dag imorgon. Vi har några speciella affärer vi ska besöka under dagen, och även ett besök på Cosmonova ska vi försöka hinna med. Synd att jag inte kan ta med systemkameran imorgon. Det får bli lilla digitalkameran istället. (Den känns gryymt liten i handen om man jämför)

Nu hoppas jag bara att allt kommer med i väskan. Öronproppar, biljetter och annat nödvändigt.