H&M

Hämtade min ut beställning från H&M idag. De här två godingarna har jag köpt:


Jag gillar verkligen den röda. Färgen är verkligen supersnygg. Plus att jag gillar att den ser lite asiatisk ut. Polon ska jag mysa i nu i höst.

Men jag är sugen på dessa också:


Vill ha, ge mig, nuuu :D

Tapetseringssugen?

Varför har jag inte förstått att man får tapetsera om själv bara kompetensen finns. Och allvarligt, det går inte att göra det sämre än vad bostadens inhyrda odågor var kapabla till. Eftersom vi måste betala till bostaden för att få vardagsrummet och köket omgjort snabbare (och det är så mycket dyrare) så får vi väl göra det själva. Weehoo. Men vilken tapet ska man välja? Det finns för många...

Imorgon bär det nog ut till Tavelsjö igen. Hoppas bara att alla har tillfrisknat.

Kanske blir det tapetseringsprover till veckan. It's nice.

En sminkrevolution, i alla fall för mig

Inhandlade en foundationborste idag. Jag brukar i vanliga fall bara klutta på min foundation med fingret. Men resultatet med borsten blev sjukt bra. Oj vilken babyrumpa jag fick. Fast i och för sig har jag inte haft foundation på hela sommaren så jag kanske bara var ovan att se mig själv sminkad igen. (?)


En sån där pryl gjorde susen. Jag älskar att det faktiskt står på prislappen under produkten VAD man ska ha den till. Inte bara "borste" utan "foundationborste", annars går jag lätt vilse i borstdjungeln.

När jag ändå är inne på sminktemat: imorgon blir det make-up rådgivning på The Body Store. Hade ett presentkort som jag var tvungen att använda innan månadens slut. Det ska bli spännande, vet inte vad jag ska förvänta mig överhuvudtaget.

Mangaklotter

Dumdidum... Vi är tillbaka hemma, men bara för en dag. E ska vara med i en zombiefilm imorgon som spelas in i schtan så därför är vi tillbaka. Imorgon ska jag...MÅSTE jag ringa och boka tid på BodyShop så jag hinner använda mitt presentkort. Sminkrådgivning gäller det. Ska bli intressant. Blir jag inte sminkad är det ju nästan en besvikelse.

Har klottrat lite i Photoshop, måste öva upp mina skills. Det blev som vanligt något med manga/anime-stil. Rätt nöjd ändå med tanke på att jag inte hade något mål. Kanske petar på den lite till imorgon.

Botad med godis

Börjar nästan tro att jag blev bättre efter mitt stora intag av Brio fruktgodis O_o Min stora energi igårkväll kan också vara en effekt av att ha ätit en massa socker. (?) Helt allvarligt, det börjar kännas mycket bättre, nu ska jag bara snyta ut det sista av min hjärna innan jag är helt återställd.

Imorgon ska de meckas med Annas dator. Får hålla tummarna att jag inte spränger den, hehe. Förhoppningsvis lär den bli gode myche snabbare.

Vad göra nu? Funderar om jag ska fota min skiss på min nya rollspelskaraktär? Och sedan färglägga i Photoshop? Det kan bli bra. Snart ska vi spela vampyyyyrer.....

Miserabel

Buhu vad ynklig jag känner mig just nu. Har drabbats av en sommarförkylning. Kan inte titta ner utan att måsta ta en näsduk. Svettas gör jag också trots att jag sitter helt stilla. Blää. Fast jag har blivit av med huvudvärken från igår, alltid positivt. Ge mig tillbaka orken att hitta på nått!

VG

Nu är Webbdesignkursen officiellt avklarad. Mitt slutbetyg, vilket jag är supernöjd med, blev VG. Jag har nog lärt mig en del trots allt. Märkte det när jag skulle designa om bloggen, jag hade en helt annan förståelse för alla koder nu. Förhoppningsvis blir det mer knåpande med webbsidor framöver.

Häromdagen på Maxi

Haha, joo måste ju berätta detta. Jag och Micke var på maxi i förrgår tror jag det var. Förra sommaren hade jag sommarjobb där så jag känner ju igen en del av personalen och kan skilja ur nykomlingar sen förra året. I alla fall, jag står och betalar när tjejen i kassan (som jobbade samtidigt som mig ifjol) frågar mig:

Hon: - Skulle inte du jobba idag?
Jag: - Nej jag har inte jobbat här sen förra sommaren.
Hon: - Oj, jaha...
*några tysta sekunder passerar, jag väntar växel och kvitto*
Jag: Ja, men tack så mycket. *ler och går*
Hon: .....

Situationen var så komiskt, det blev så fel. Kul att hon kände igen mig, men kopplade ihop mig med fel år.

Bloggidoler

Vilken rolig tävling -> Avbilda din bloggidol

Det ska bli kul att se vilket bidrag som vinner, det fanns nämligen en del riktigt läckra bidrag.

Dennis, du skulle ha haft Jakob att ställa upp med en cool bild på dig ;)

Vem kontrollerar bloggarna?

I min Webbdesignkurs ingick det ett avsnitt som handlar om upphovsrätt på internet. Ett avsnitt som för mig har satt igång en del funderingar kring ämnet. Det är ett brott mot upphovsrätten att ta en bild och publicera den på ex sin blogg om man inte har upphovsmannens tillstånd. Även om man skulle ange varifrån man tagit bilden och vem den tillhör så är det ändå ett brott. Det gäller inte bara bilder på konstverk utan också DVD, CD, bokomslag osv. Hur många vet detta? Idag handlar det till 90% om att man inte ska ladda ner film och musik m.m. från nätet. Gör man detta blir detta och blir upptäckt blir påföljder.

Vem kontrollerar bloggarna? VARJE DAG bryter jag och många andra mot upphovsrätten genom att lägga ut bilder på vår favoritfilm eller några fina blommor som matchade med dagens inlägg. Vad görs för att komma åt detta? Inget. Man vill stänga ner Pirate Bay för att de tillhandahåller länkar till torrentfiler som gör det möjligt att tanka. Vem driver en bojkottningskampanj mot blogg.se m.fl.?

Och föresten:
  • Visste du att det är ett brott att köpa en DVD-film och ge den till sitt barn?

Ny bloggdesign

Ja nu är det mesta färdigt och sidan syns bra även i Explorer.

Dags att äta sen frukost så att man orkar hjälpa till att lyfta lite möbler.

Föresten ville jag döda gräsklipparmannen kl 8 i morse nedanför sovrumsfönstret...det skjuts för lite...

Renovering pågår

Kan tipsa om att sidan ses bäst i Firefox. Explorer klarar inte grejjen...