Design

Borde verkligen ta tag i att göra om denna blogg... men jag ids it nu. Bara några dagar kvar till skolan börjar. En weekend hos faster i Märsta ska jag trycka in före.

Snart börjar Sex and the City. Grymt kul serie, tjejerna i den är galna. Haha

Har börjat spela Fable nu också, har du inte provat det så måste du!

Inte min dag

Tror inte riktigt min hjärna sitte rpå plats just nu. Kan bero på den sommerförkylning som jag har drabbats av. Det började nog redan igårkväll efter jobbet. Här hemma stötte jag i foten i någonting okänt och skar upp lite hud. Så nu kan jag inte gå riktigt normalt. Är en haltande snoris just nu. Som en följd av min lustiga gång så felbelastar jag den onda foten.

Men till idag. Klev upp för att hämta Simon på flygplatsen halv tio. Hade jag inte varit skärpt kunde jag ha backat på ett barn här på parkeringen. Sen var det djungelns lag som gällde på flygplatsparkeringen. Men det gick bra och inga plåtskador. Skjutsade ner Simons kompis Emil på stan (han följde med upp från Stockholm) och på vägen hem från stan körde jag mot rött ljus. Klassikerna nu på kvällen är när jag ska choppa upp apelsin och alltid lyckas åstadkomma mycket saft utanför skärbrädan...

Klockan 22 börjar Journey Man på tv3 som jag och Micke försöker sätta oss in i.