Julhandel och bilverkstad

Idag var det dags för det som många bävar för. Att ge sig ut och trängas med kundvagnar och kundvagnsförare. Ja det var hög tid för lite julmathandel på Maxi. Man kan nog skriva en avhandling om kunders beteende. Ett högst irriterande beteende är när en kund kör fram med sin vagn till vilken hylla som helst och blockerar hyllan för alla andra med sig själv och vagnen. Hur korkad får man vara? Lämna ifrån dig vagnen och gå 1 ½ meter för att ta det du ska ha. Gaaah!
Vi var där och handlade runt tio-tiden och det var nog klokt. Hade inte blivit någon rush än.

Har vart med bilen på en annan verkstad idag också efter jag hade pratat med mitt försäkringsbolag förra veckan. Myche trevlig karl som jobbade på verkstaden. Jag har blivit väldigt ANTI mot märkesverkstäder efter hela den här svängen med bilen. Men nu när försäkringsbolaget skickade mig till en annan verkstad så ser jag att min bil kan bli återställd. Får vänta på att mannen ska ringa mig när/om han får grönt ljus från bolaget.

Ikväll ser jag fram emot mys och massa julgodisbak. Gottegrisen har talat.

Ett långt slaktande

Woho vad vi har choppat och huggit i ondingar ikväll. Tiden bara flyger iväg när man har roligt. Och fy så spännande det är. Edina gjorde några helt grymma attacker. Mohaha. Och knappt skadad. Fast det är nog mest tack vare våran häxa i gruppen.

Nej nu blir det sömn och sedan börjar den hårda veckan.

Inför veckan som kommer

Detta kommer att bli en hård vecka. Mycket inlämningar och inspelningar. En del små test och redovisningar och tal. Var de tvugna att lägga allt på sista veckan. Men det blir mycket bra också. Spexet till exempel. Plus avslutningsfika med längan. Och julbord! Men sen kommer belöningen, JULLOV!

Pluggar idag, har skrivit bokrecensionen färdigt nu. Ska läsa igenom den senare igen för att se efter konstigheter. Har funderat hela dagen vad mitt 5min jultal till Jonas lektion ska handla om. Men det står stilla i huvudet. Det låter så högtidligt med tal. Fast han sa att det får handla om vad som helst. Får väl berätta om julen eller något.

Nu inväntar jag middag och rollspel...

Nej inte igen!

Pratade med mamma idag och fick veta att försäkringsbolaget hade skickat hem lite papper om bilen. Den är inte fixad än, och det har sett rätt mörkt ut för den. Men pappret vi fick gör att jag hoppas på det bästa.

Sen så, nej. Livet är inte rättvist. Jag sänder tankar till R och hans familj. Mamma berättade och nu har det vart nog med hemskheter det här året. Låt det inte bli en till.

Mmm... choklad!

Kan inte bli mycket bättre just nu. Har precis skrivi klart min översättning och sitter nu tillbakalutad i sängen och knaprar choklad. Ur högtalarna skvalar lugn musik. Aaah.
Jag och Henrica var och tränade efter skolan vilket behöves. I alla fall för min del. Har vart helt död i skolan idag. Halvsomnade två gånger under draman och en gång under lunchen. Hemskt, jag vet! Men det gick ändå lätt att träna efter skolan. Skönt var det allt. Jag behöver jullov, kanske därför jag är trött. Eller så är det detta mörker? Men jag brukar inte påverkas av det. Kanske är nått virus som kroppen kämpar med, eller så är det något i luften på skolan.

Kanske blir att se nån film innan jag ska krypa in under täcket.