Gott Slut!

Ja så var det inte många timmar kvar av det här året. Hur ska jag på bästa sätt summera 2006? Hmm...det har varit ett mycket bra år, mycket har hänt. Studenten i våras, flyttat 30 mil bort och börjat på ny skola. Träffat många nya underbara människor samtidigt som jag inte lika mycket har träffat mina vänner som också har flyttat iväg. =( Vi vet var vi har varandra så det känns skönt! Det var en stor förändring under året. Men det hela känns superbra ändå ^__^ Det är kul att se alla kort jag har tagit med kameran sen i april...det har blivit drygt 1000 bilder, borde ta mer. När hjärnan inte klarar av att minnas allt för korten hjälpa till att fylla i luckorna.



Hur ska jag fira det nya året då? Ja det blir en luuuugn kväll. Lisa kommer hit och vi två är "husvakter" :P Så det blir god mat och ännu godare efterrätt. Sorry Malin att du inte får vara med och äta upp kakan ^__^ Jag som har använt laktosfri grädde och allt!



Igår var jag och Lisa och hälsade på Emma, Sara och Karin i Emmas syrras lägenhet. Verkligen mysig lägenhet, allvarligt var det där en etta? Den var ju enorm :P
Trevligt att sitta och prata och höra vad folk har gjort under tiden man har vart borta. Här har vi till och med lite bilder från kvällen, otroliga TVÅ stycken ^_^

157317-5

Sara (sorry jag iiiiides inte vicka på dig)

157317-4


                                                                          Emma Karin und Lisa
  



Ni får ha det så bra allihopa, var ni än i vårt avlånga land befinner er!

- Gott Nytt År -

Bye Bye

Till Malin som ikväll åker tillbaka till Göteborg. Vad är det för stil? ; )
Du får ha det bäst och så får vi se när vi ses nästa gång. Det är tur att Skype finns ^__^
Men än är det ju ingen fara, ska ju vinka av dig om en halvtimme. Vi ses då!



Det blev jobb idag för mig. 10 - 17, helt okej tid ^_^ Myche människor i farten, de kommer som i vågor. I ena stunden är det lugnt, och i nästa är det lååånga köer. Det är som det ska vara :P Träffade Linnea, jätteroligt att se gamla klasskompisar och höra vad de gör. Sprang in på Malin också när jag var helt fokuserad på att packa upp cigarettfilter :P
Ska jobba en snabbis på söndag också (10-14). Skönt.


Winamp: Poets of the Fall - Late Goodbye

Men Hallå i Kiosken..

....sagt av min mammas kusin Gunilla. Superhärlig och rolig människa som säger vad hon tycker i alla lägen. Hon kom förbi mitt på dagen en sväng. Haha när våran tvättmaskin började centrifugera sa hon - Jaha nu lyfter vi! (den har verkligen börjat leva om så det var verkligen pricken över i:et)

En promenad på byn blev det sedan för mig o mamma. För mycket julmat och julgodis och stillasittande.

Imorgon blir det att stiga upp tidigt, ska iväg med brudarna till Lule och trängas. Bara att vässa armbågarna så vi tar oss fram.



www4.ur.se/teckensprak - Tips för några av oss som vill underhålla vårt tsp under lovet. Hittade länken hemma under massa papper. Alltid nått!

Juldagen



Star     I granen



Det var Julafton igår med allt vad det innebär. I år var det våran tur att ha julafton, så efter klockan 15 började folk dyka upp. Först kom morfar och Börje. Sedan kom kusinerna, Louise och Linda, med Lola, Larry och Karin i släptåg. Haha ^__^

Efter den goda maten satt alla och jäste i vardagsrummet och väntade. Till slut började vi dela ut julklapparna eller snarare var det Louise som intog rollen som tomte (utan luva och skägg). Skitbra jobbat Lollo! :D Det roligaste är ju julklappsöppnandet, när man får se vad alla har fått. I år tog det runt 2½ timme att bara ÖPPNA alla klapparna. Vet inte hur länge det tog att dela ut dem.

Jag är supernöjd med alla mina julklappar! Sitter för tillfället och luktar sockervadd ;)

Korten längst upp är tagna av mig. Lekte med macrofunktionen på min kamera. Är närbilder från julgranen. Haha. Kan berätta att granen bara är 2-3 ggr så stor som stjärnan! Årets mest uppkäftiga gran kan jag säga, men det är iallafall en gran.



Idag har jag, mamma och pappa suttit och tittade på den superspännande serien Heroes. Rekommenderas. Mycket snyggt gjord och storyn är jättebra. Är fascinerad över hur snyggt allt är sammankopplat.

Väntar i skrivande stund på att mina små snuttisar Malin och Lisa ska komma förbi om drygt en timme.


Hoppas ni alla hade en God Jul !

Välkommen

Hej!

Jaha, har jag kastat mig ut i bloggrymden? Vi får se hur länge jag överlever innan jag har svävat iväg för långt. Nej, men skämt åsido, blev lite inspirerad av mina vänner som bloggar. Förhoppningsvis ska jag väl försöka fylla bloggen med lite kul info om vad som händer (tsp ^_^) i mitt huvud. Har ni otur så innehåller det bara vakuum.



Det första jag kan göra är att berätta om mitt val av namn. (Nej det tog mig inte en halvtimme att bestämma mig!!)

* Sara = Prinsess = Aranel (alviska)

Det tog inte lång tid att tänka ut men innan jag kom på det. Tänkte först ta Saruon eftersom VISSA kallar mig det i Strömbäck. ^_^ En riktigt rolig historia faktiskt, jag ska berätta den någon gång.