Ack du sköna lov

Äntligen kom det, höstlovet. Eller egentligen har det inte börjat än...eller jo, se där klockan är ju över tolv nu. *Jublar* Fast jag har varit ledig sen torsdag eftermiddag. Då brummade jag hem med toyotan tillsammans med Johan och Camilla. Perfekt, nu kan jag switcha till vinterdäck på bilen. Anledningen till varför det bar iväg på torsdag och inte på fredag var den att jag skulle till tandplågaren på fredagen. Mitt på dan också, så jag hade inte iiiidats köra hem på morgonen samma dag. Nope...

Jaha, sagt och gjort, på fredagen var jag hos tandläkaren i Luleå. In sätta sig i stolen, småprata i 2 sekunder, öppna käften, krafs-krafs med något kloliknande verktyg (hallå något måste hon ju göra), fråga: har det gått bra? + några korta instruktioner...totalt...kanske...4 minuter...= 250 spänn. Mmmm... känns najs.

Jag och mamma var och drog en raid på Storheden. Johan hade mamma lämnat av hos hans mamma och Emil och Martina klev av hos Robin. Av bara en händelse så shoppade vi lite kläder...host... Jeans + tröja till mig och två par jeans till mamma. Supernöjda och glada var vi. Introducerade mor för carspotting också, och den *piiip* muppen hittade både 001 och 002. Själv söker jag efter 010....

Idag åkte vi till Piteå... hallå, variation :P Var in i nya Gallerian. Riktigt fräsch och mysigt. Lite väl mycket folk just idag kanske. Vi lämnade Piteå glada och nöjda också, med några kassar vardera i händerna.

Så nu på kvällen surfar man in på vårt rollspelsforum och ska glatt se om det har postats något nytt. Åh, nytt inlägg om senaste spelpasset, typ kort sammanfattning, spännande eftersom jag inte var med i torsdags. Läs läs...läs..läs..VA?! Min karaktär har blivit kidnappad!
Haha, tycker jag är helfestligt, men jag undrar vad Nova tycker om den saker :P Men jag litar på att hennes kära vänner tar henne ur knipan. Kan det ha att göra med något som hände därförra passet... men hon blev faktiskt arg. ;D Aja, spännande fortsättning nu på torsdag. Blir nog hemfärd till Umeå samma dag. Gah, blir förvirrad. Nu är jag hemma, men sen ska jag hem också. Vilket är mitt hem?!

Inatt får jag en timmas extra sömn, den ska jag förvalta väl! Sov gott!

Anders.se

Vill bara tipsa alla om en helt unik serie som har premiär på nätet ikväll: anders.se !

En tv-serie på nätet utan ljud, på teckenspråk. Det kommer att visas 8 avsnitt, ett  varje vecka med start måndagar 20.00. Sen har man på sig till onsdag kl. 00.00 att titta på avsnittet.
Serien känns väldigt speciell för oss i klassen eftersom Mindy, som är en av de två som ligger bakom serien, var våran lärare förra året. Sen har jag och Millan (o anna o dennis) träffat Filip som är den andra halvan bakom serien. Hoppas det blir en hit!

www.dramaski.se

Titta gärna, det är bara 15-20 minuter att titta på. Och ingen fara, kan du inte teckenspråk så finns det text till! :D