Men siktet inställt på jullovet

Nu närmar sig jullovet med stormsteg. Bara 3 skoldagar kvar. På torsdag åker jag hem igen. Ska faktiskt bli rätt skönt att få komma hem till familjen. Ser fram emot julspexet nu på onsdagkväll. Missade det förra året eftersom jag var tvungen att fara hem samma dag. Men nu i år får jag vara med och titta.

Igår hade vi en slags avslutningsfest med klassen hemma hos Carolin, Niklas och Dennis. De hade lagat god mat och smaskiga efterrätter. Mellan inmundigandet så lekte vi charader och lapplisa. Stackars mage som fick skratta så våldsamt efter att ha blivit fullproppad med mat. Haha! Superolig kväll! :D Herregud vilka sjuka bilder det kommer att finnas efter leken lapplisa.

Yay jag har fått mig en mount i WoW nu, mycket tack vare Lisa som lånade mig lite guld så jag kunde köpa in den. Lån på obestämd tid, men jag kan tala om att inom en snar framtid får hon tillbaka det guldet ;) Kanske stöter man på John nu i Azeroth eftersom även han nu har inhandlat WoW. Hehe.

Blä, ska städa huset idag, tror jag passar på när musikalarna kör sin julshow ikväll. Vi fick se genrepet på torsdagskvällen, de är verkligen duktiga. Ska bli spännande att se deras slutprojekt till våren.

Ha det bra! Vi kanske syns hemma i byn nån gång....