En hyllning

Jag satt igår och grävde i de dolda arkiven i denna dator och dess externa hårddisk. (Egentligen skulle jag plugga men det hör inte till saken) Jag hittade en massa skojiga kort från svunna tider. En del kort borde verkligen inte få skåda dagens ljus igen, allra minst visas upp offentligt. Det finns risk för spöstraff för min egen del om det skulle ske...

I alla fall, vad jag vill komma till är att jag saknar mina två små änglar. Därför gör jag en liten hyllning till dem i form av lite bilder. Tänker på er! Jag längtar tills vi sitter samlade runt ett bord med diverse tilltugg och diskuterar och filosoferar. *Jag älskar er*

  

Märk väl att jag är den kortaste personen i sällskapet ^^ Det är bara med er jag känner så. Haha ;D



Sen så hittade jag denna sköna bild:



Familjen Christenssons årliga resa söderut a la mitten av 90-talet. (Vilket syns tydligt på de oerhört moderiktiga dressarna för just den eran) Kortet är faktiskt tagen på första stoppet som traditionsenligt skedde innan Umeå, i Täftböle. Finns en rastplats alldeles intill E4. Sträckan Skellefteå - Umeå var alltid den tråkiaste. På andra plats kommer Gävle - Uppsala. De där förbannade kyrktornen hånar en i timmar där de syns långt borta i horisonten.



Pip... reklam!



Detta är flaskan du ska köpa om du vill göra en mumsig grogg! ;D

Grattis!

Idag fyller min lillebror 18 år! Synd att jag inte kan vara hemma och äta tårta och gratta dig! Hoppas dagen blir bra!

*Grattiskramar från storasyster!!*



Lisa, ge mig inte dåligt samvete nu! Har du redan börjat köpa julklappar? Det är ju skandallöst! Haha, fast jag har också börjat fundera vad jag ska köpa. Ska inte vara ute i sista minuten igen. Fast jag tycker nästan det är svårare att veta OM jag vill ha något. Jag är nöjd med det  jag har.

Nu närmar sig konserten med Nightwish också! Mindre än en månad kvar. Längtar! Veckan före blir det studiebesök i Leksand under fyra dagar och sen Dövas Filmfestival 3 dagar. Så en hel del saker händer, det lär bli fullt upp.


FMA

Spana in mitt nya inköp från Ebay!
Jag tyckte det var lätt värt att köpa den här boxen av min favoritanime! Och vad är det för döskalle som skymtar där i hörnet, jo det är min bästa väska som Lisa har sytt mig. Ve och fasa, jag glömde den kvar i Älvsbyn när jag kom tillbaka efter lovet. I den fanns ALLA mina skolgrejer. Helvete. Tack och lov så skickade mamma den till mig nu i veckan.



Mitt internet här på internatet är helt fucked-up! Det går upp och ner var 5:e minut! Tack och lov hittade jag en trådlös uppkoppling som jag tror kommer från skolan också. Men jacket i väggen fungerar inte för mig just nu. Jag blir galen!