28 juli

Mitt uppe i arbetsveckan. Tredje jobbdagen idag. Fjärde imorgon. Ledig fredag. Yes! Sen jobb 5 dagar framåt. Som min kollega sa så är det bäst när man är ledig 2 dagar på raken. Då hinner man känna att man är ledig. Så sant.

Mamma och pappa kikade in måndagkväll och sov över till tisdagmorgon och for sen vidare söderut. Mest troligt kommer de förbi en sväng på vägen tillbaka till Älvsbyn sen. =)

Håller nu också tummarna att Malin och Lisa kommer och hälsar på mig nu på fredag. ^_^

Tittut!



Två söta kattungar. Blir du avundsjuk nu mamma? ;) Att jag får se sånna söta tussar =D

Ah vad jag känner mig tung i huvudet ikväll. Ligger det åska i luften? Det borde verkligen ta och ladda ur lite snart... kan man tycka. Har jobbat kvällspass till halv tio och har samma tider imorgon. Det är skönt att börja på eftermiddagarna. Främst för att jag får sova längre och för att man hinner göra någon nytta innan man far till jobbet. Fördelen med dagspassen är att man slutar halv fyra. Då har man hela kvällen kvar. Men jag gillar inte de tiiidiga mornarna. :P Men så är jag ju ingen morgonmänniska heller...

19 juli



Slöa katter i Tavelsjö. Ludde, som ligger med ryggen till, är det stora gossmonstret. Och dreggelmonstret.

Idag är jag ledig. Väldigt skönt. Jobbar sen tis-fre och är ledig i helgen. Till slut ska väl TVn lämnas in idag. Vi gjorde ett tappert försök i fredags med centralservice hade muppiga öppettider så det var bara att vända hem. Och kånka TV uppför trapporna igen. Men idag, då jävlar.

Igår utrotades dammråttorna i lägenheten och idag tar vi en fight med tvättkorgen. Tror minsann vi går segrande ur båda striderna.

Grattis till mig själv som har namnsdag idag. Inleder fruntimmersveckan stolt.

Tillbaka från de döda?

Fråga mig inte hur det gick till. Fråga mig inte vad jag gjorde eller hur.

Jag har rensat ut härvan av sladdar bakom TV-möbeln ikväll. När jag hade bringat ordning täntke jag: Men va fan, jag kan ju alltid prova. Sagt och gjort. Jag stoppade in kontakten igen till DVD+2.1 högtalarna och tryckte på ON. Vad händer? Den STARTAR!

Hur??

Den var ju DÖD för en vecka sen. Och ja, sladden var i och jag vet var ON-knappen sitter.

Föresten så dog TVn igen. Men nu går det förhoppningsvis på garantin. Centralservice sa att det bara var att komma förbi med den. Phew...

Vill du sitta här med mig?




Vacker bänk i Ullis och Simons trädgård.

Med hjälp av Photoshop och andra användare som är duktiga på att göra "actions" som man kan ladda ner så kan man få väldigt snygga effekter till ens bilder. Det går självklart att göra alla inställningar själv men har man inte tid eller verkligen fastnar för något snyggt så kan man fuska lite ;)

Credit till
night-fate för PS-actionet.

Det var verkligen skönt att vara i Tavelsjö några dagar. Kameran åkte fram nån dag så jag har många häftiga åskmolnbilder att bjuda på framöver.

Har jobbat mån-ons den här veckan. Nu är jag ledig i två dagar så jag hoppas vädret håller i sig så jag kan förbättra brännan. Tack vare TBC-sprute-äckelvarsåret så får jag inte bada. Inga bakterier i mitt rinnande sår. Usch. Får gå ner i vattnet till armhålorna och hålla upp armarna...

Nu ska jag fortsätta svettas bort i denna lägenhet!

Två dagar i Tavelsjö

Hej allihopa. Är bara hemma i lägenheten en liten sväng. Ska snart fara ut till Tavelsjö igen fast den här gången med micke också. Han har jobbat i de två dagarna jag har vart därute. Men i helgen är han ledig. Weho!

Vad har jag gjort under de två dagarna?

Suttit och läst i solen. Våldsgossat med en katt. Spanat in söta kattungar. Tittat på en fiskmås med bruten vinge. Sett New Moon. Sett halva Flyga Drake. Läst ut en bok. Gått på Vännäsdagarna. Inte köpt någonting på Vännasdagarna (lika bra det). Insett att Vännäsdagarna är som Knalledagen hemma. Svettats i värmen. Fastnat med skon i varm asfalt. Ätit chokladmunkar. Och pizza. Lärt mig hur duschen funkar på övre våningen. Umgåtts med härliga och varma människor :D

Ja det var en ganska bra sammanfattning ;)

Grattis Morfar!

Idag har jag ringt och grattat min morfar som fyller år idag. Hela 85 år blir han. Stort grattis. Synd att jag inte kan vara med och gratta och äta tårta.

Själv har jag nu en liten minisemester på fyra dagar. Den utnyttjar jag genom att fly lägenheten och åka ut till Tavelsjö. Förhoppningsvis lyckas jag bättra på brännan lite. Det är ju så fint väder!

7 juni

Känner mig nöjd med det jag har hunnit med idag. Ska strax fara iväg och jobba mitt kvällspass.
Tvätt. Check. Diskning. Check. Nya lakan i sängen. Check. Nya gardiner upphängda i lillrummet. Check. Mat+matlådor fixade. Check.

Saras mage är 100%. Inte check. Vette tusan. Har haft ont sen igårkväll. Ätit nått dåligt?
Micke är också och jobbar. Fast han har en längre dag än mig. Jag hinner både fara till jobbet efter honom och kommer hem före honom.

Efter ikväll är jag ledig i fyra dagar! YES!

För lite offer?



Skönt med en ledig dag före man ska jobba helg. Ska snart iväg på en liten vända till stan.

Jag tror för övrigt att vi lider av nån förbannelse här hemma. Först gick TVn sönder (nu lagad) och igår upptäckte jag att DVD+högtalarna till den vägrar starta. Buhu! Hittade kvittot men garantin gick ut för en månad sen. Vad för ont har vi gjort teknikguden? Offrat för lite?

Fast ska man se nått positivt i det hela så har ju inte företaget vi köpte DVDn+högtalarna av gått i konkurs. Till skillnad från TVns...