En tur på stan

Tillbaka i Umeå efter en helg i Piteå med klassen på Dövas Dag. Knappt en dags ledighet innan skolan började idag igen. Skola från förra måndagen till kommande fredagen. Jag längtar redan efter helgen, men tyvärr är det bara måndag idag.

Efter skolan klev jag av i stan med Henrica och vi var in i lite affärer. Första anhalten var på Burmans musik för att jag skulle köpa biljetter till Sabatons spelning i november. Känns skönt att ha biljetter säkrad nu. Sen var vi in på Åhlens och jag köpte en ny mascara. Kör stenhårt på min "Kanebo 38 grader", den är dyr, 200 kr, men ack så bra. Kan inte leva utan den. Köpte också ett kit med vaxremsor, tänkte rycka hår från benen snart. Nej jag tycker inte det gör ont. Det är mest roligt faktiskt.  Vi gjorde sista stoppet på Stadium för Henrica skulle ha träningskläder. Mina blickar drogs till ett bord med randiga tröjor, jag har en soft spot för randigt. Så det slutade att jag hade en randig tröja i en påse på vägen ut därifrån. Naajs.

Imorgon är det skolfoto, då ska man väl försöka vara fin.

Trådlös mus och tangentbord

Idag har jag köpt lite tillbehör till min nya dator. Nämligen detta:



Riktigt nöjd. Jag ville ha ett trådlöst för att slippa alla sladdar från musen och tangentbordet. Har ju fortfarande kvar min Wacom. Plus några extrafunktioner som volymknappar och start/stop för winamp och liknande. 400kr kostade mina snyggingar. Perfekt!

Självstudier idag

Yees. Självstudier hemma idag. Gode skönt. Tro inte att jag sitter och latar mig. Har vart i farten sedan klockan nio idag och ringt samtal angående studiebesöket jag ska göra. Fick numret jag behövde och väntar nu på svar från mannen i fråga som jag förhoppningsvis får komma till.

Trodde jag hade fått min nya dator i fredags. En avi damp ner i brevlådan, men tyvärr var det bara skärmen som hade kommit. Buhuu! Fast ooh vad vacker den är. 22" widescreen. That's nice. Har kopplat den till laptopen. Går utmärkt om jag bara ska surfa och klicka mig runt på datorn, ska jag skriva något längre måste jag lyfta upp laptopen som inte rymms på mitt minimala skrivbord. Håller tummarna för att resten kommer idag. Jag lyssnar efter brevbärarens fotsteg.

Vet också att jag ska göra min askultationspraktik i göteborg. Jag hoppas att tider och sådant ska stämma bra så jag kan bo hos Malin :D Oj vad roligt det skulle vara. Kan vi tära på varandra i två hela veckor! Jippi!

Var och såg Batman - The Dark Knight i lördags. Himla bra, jag satt som trollbunden. Måste köpa den på DVD sen. Har för övrig inhandlat Spiderman 3 nu. Det betyder att jag äntligen har alla tre filmer. Det tog ett tag. Skulle vilja ha alla X-menfilmerna också.

Nä nu tillbaka till läxor och annat bestyr. Måste äta något, magen lever rövare. Här är en lite glimt av en bild jag har lekt med i helgen. Den är inte färdig än. Ska ändra håret tror jag. Men jag lämnar en liten teaser.