MS Röj

Ledig i helgen, känns mycket bra. Ikväll ska jag Simon och hans mamma se Mamma Mia!. Det ska bli kul. Är inte någon jättefantast av musikalfilmer, men det är ju ändå ABBAs musik. Meryl Streep är också en lysande skådespelare.

Här pågår en hård och intensiv fajt mellan mig och Micke i MS Röj. Vi försöker hela tiden bräcka varandras rekord. Just nu har han rekorden på nybörjare och storröjare (med 3 sek! Jag blir så arg XD ). Jag har rekordet på amatörröjare. Han ska besegras innan dagen är slut.

Håller på att installera The Sims2 på min dator. Ska blir kul när 3:an kommer nästa år. Hoppas bara min laptop klarar av 2:an nu. Har ju för övrigt installerat om allting på datorn, så nu känns den som ny, nästan.

Lat med gott samvete

Ah, ledig idag. Superskönt. Tyvärr är det dåligt väder med regnskurar och svalt i luften. Men då gör det ingenting att man sover till klocken ett. Tror jag ska spela lite dataspel också. The Witcher. Väldigt tugnt spel för min laptop att köra, men det får man ha överseende med.

Funderar om jag ska försöka vara huslig och ta itu med mitt rum. Gardiner och sånt har jag inte fått upp. Måste köpa gardinstänger, det kansek vore ett projekt för kvällen. Men det betyder att jag måste fara och handla på maxi, tar emot lite att besöka jobbet på sin lediga tid. Dock vet jag att det finns fina billiga panellängder där för 29kr/st... :P

Får väl se om jag ids... XD

Sol och bad

Första doppet för i år i Sverige. Var och badade i Nydalasjön med Micke och Enika. Det var en pärs att gå ner i vattnet, men väl i tog man några simtag. Sen var det snabbt upp och värma sig i solen, för den var riktigt varm. Varm på ett härligt sätt, inte som i Turkiet där det var omöjligt att ligga i den alltför länge utan att rinna bort av svett.

Ska jobba om en halvtimme och imorgon är jag ledig. Sen väntar fyra dagars slit...