Watchmen

I helgen var jag och Micke och såg på Watchmen. Mina förväntningar var höga och filmen levde absolut upp till dem. Har också läst seriealbumet före jag såg filmen. Den drygt 2 ½ långa filmen bara flög iväg. Love it!



Om två timmar blir det besök på Sagateatern och Tyst Teaters "Per Aron Borg". Skolan bjuder ;)

Andra chansen

Ikväll blir det tittande på melodifestivalen. Hoppas att Sara Dawn Finer tar sig vidare från Andra Chansen. Hon hade en sån vacker ballad.

Verkar som om jag har startat en diskussion på DeafsWorld om mina projektarbetsfrågor. Vilket jag tycker är jättebra. Precis som jag trodde (och hoppades) så var en av mina frågor lite känslig. Så det blir nog inga problem att sätta sig ner och skriva. Får se hur länge till jag håller diskussionen öppen.

Igår var det tänkt att gardiner skulle inhandlas till lägenheten. Blev flera fina inköp, men inga gardiner. De fick vänta till förmån för kökslampa, duschdrapri, halllampa, sladdsamlare och ett superfint nyckelskåp. Ska försöka lägga upp ett par bilder senare.

House of Metal

Oj, var det tre veckor sen senast jag skrev. Vart tog den tiden vägen? Jag måste ha haft mycket att göra.

Nu har vi äntligen fått sportlov, men egentligen får vi inte säga sportlov. Det är snarare en vecka med hemarbete. Hur som helst behöver man iallafall inte stiga upp klockan 7 och gå ut till en iskall bil och köra till skolan.

På lördagkvällen var jag och Micke på House of Metal och lyssnade på några band. Det första bandet vi såg var Stormwarrior, ett tyskt metal-band som sjunger om vikingar och nordisk mytologi, ibland på svenska. Sköna långhåriga tyskar.



Efter Stormwarrior blev det en rundvandring och besök i en annan sal. Där öste Saint Deamon på. Äkta s k nyp-i-pungen-metal. Sweeet.



Sista bandet såg vi i Idun, samma lokal som klassen såg Odyssén i. Där inne var det fullproppat med folk. Jag älskade verkligen ljudet och ljuset som fanns därinne. Fatta vilka resurser de har inne på folkets hus. Helt otroligt. Inne på Idun såg vi Danko Jones. Satan vad bra de var. Vilket ös. Sångaren var bra på att snacka och dra med sig publiken. 3 personer på scenen kunde verkligen skapa ös.



Längtar till nästa års House of Metal!