Ett års skörd

Jag vet. Jag är sämst på att ta kort med min mobil. Kanske det beror på att kameran inte är den bästa. Med 2megapixelkamera blir det ganska suddiga bilder. Igår ville jag lägga in ny musk i nallen och passade därför på att plocka ut lite bilder. Här är det roligaste från en års skörd.


Jag och Simon var på Returmarknaden i mars förra året för att söka roligt stuff till lägenheten. Bli inte lurad, soffan var stenhård.


Familjen Christensson åkte till Side, Turiket i juni ifjol. Soldyrkaren Sara trivdes bra. Så här ser man ut efter några dagar. Vill ha igen!


Jag, Henrica, Dennis och Carolin....tror jag det var. Förlåt om jag glömmer någon. Vi skulle prova en fikabuffé i Up2-gallerian. Det mesta av choklad. Så chokladdyrkaren Sara var full av förväntan. Tyvärr såg det godare ut än vad det egentligen var. T_T


Under askultationspraktiken i Göteborg såg jag detta i Femmanhuset. Kö till Wrath of the Litchkinguppgraderingen. Fast jag har numera övergett WoW för LOTRO.

 

En lång kö av tonårstjejer mötte oss när vi gick vidare i Nordstan. Vadan detta? Sen kom Idol-väggen upp. Tydligen var det signering på gång.


Fick träffa både Malin och Lisa i kungsbacka under praktikperioden. Plus Malins två råttor, eller vad de nu var. Söta iallafall. Här frossar de på knäckemacka.


I november förra året såg jag Sabaton på Scharinska. Det var ös minsann det. Ser grabbarna gärna en gång till.


Sara steker bröd för första gången. Sjävklart är smör ett måste på mackan och då menar jag riktigt smör som Bregott.



Veckan före påsk fick jag världens värsta halsont som visade sig vara en halsböld på min högra halsmandel. Det hela slutade med att jag lades in på sjukhuset på skärtorsdagen, opererades på fredagen, fick åka hem på söndag och på tisdag fick jag:


TÅRTA! Grattis till mig i efterskott!

Mysig middag för tre

Igårkväll var vi hos Simon för att äta middag. Tidigare på dagen hade jag och han gjort upp om vem som skulle tillföra vad till matbordet. Jag tog efterrätten. I min nya Kladdkakekokbok (duh! :P ) finns det många recept att välja mellan. Till slut stod det mellan Limechokladkaka och Morotskaka. Konstigt att Morotskaka fanns med i den boken, men hur som helst. Det blev morotskaka. Den blev himla mumsig vill jag lova.

Simon han bjöd på älgkalvfilé och fläskkotletter med potatis och morötter i ugn och en gräddig vitlökssås och sallad. Det hela var så ljuvligt gott. God mat är inte svårt att göra, det tar inte lång tid ens.

Det bästa är att det finns morotskaka kvar i kylen. Wehoo!

Helt otroligt!

http://www.youtube.com/watch?v=9lp0IWv8QZY

Ni måste se detta. Jag är helt hänförd!