Är det fest eller?

Ikväll blir det inflyttningsfest här i lägenheten. Kombinerat med födelsedagsfirande. Grattis Simon fyller år idag! Så vi kör en inflyttnings-/46års-kalas- fest. Kanske ni kan lista ut hur gammal han blir om ni drar bort min ålder ;) Massa mysigt folk kommer hit. Ser fram kvällens trevligheter.

Det är helt underbart väder här i Umeå. Både idag och igår har solen värmt våra frusna kroppar. Igår satt jag ute i några timmar och läste i boken Flyga Drake som vi läser på svenskan. Helt underbart att få sitta ute. Lite färg i ansiktet har jag också fått. Har suttit ute på balkongen idag också, nu har vi ställt ut våra utemöbler. Så nu luktar min hud lite bränt igen.

Hoppas att jag kan visa upp lite bilder senare. Ska ställa fram kameran så alla kan ta lite kort. Snart är det väl dags att äta och göra sig iordning.

Ha det bra alla människor!

21 år

Jahapp, nu var man ett år äldre också. :) Födelsedagen började mycket bra ;)  Hela dagen har vart lugn och skön.
Förutom i skolan då vi hade utvecklingsamtal (men det gick bara fint :) ) och sen temadag på Östra gymnasiet. Det var mer nervöst men jag tyckte vi skötte oss helt okej.

Under kvällen har jag, Simon och Micke käkat tårta som jag har gjort och spelat dataspel. Trevligt trevligt. Några timmar kvar att njuta av.

Måste försöka komma isäng någongång. Ska upp aptidigt imorgon för vi ska till Härnösand på studiebesök. Jag som trodde att jag inte skulle behöva fara dit inom en snart framtid igen. *suck*

Grattis till mig på min 21-årsdag!

Inflyttad

Äntligen är det helg!

Nu har jag och Simon flyttat till våran lägenhet. Jag har själv inte så mycket möbler i mitt rum, bara en byrå. Sängen kommer först ner nästa helg. Men i övrigt börjar det te sig riktigt nice. Det blir hur bra som helst när vi har fått allting på plats. Mycket skönt att få lämna internatet ute i strömbäck för gott, roligt att ha testat, men nu är det nya tag som gäller.