Glad Midsommar!



Önskar er alla en glad midsommar!

Jag och Micke har lyxat till det och ätit rostbiff och potatissallad på balkongen i det vackra vädret. Snart är det dags för lite ost och kex. Ikväll hänger vi med några kompisar och tar det rätt lugnt. Imorgon ska vi ju på bröllop!

Sara + en webbkamera



Haha åh vad jag garvar åt mig själv.

Detta är resultatet av en trött Sara och för lite att göra. Jag borde hoppa i säng på en gång men jag bekämpar tröttheten. Lyssnar istället på Spotify! De har ju släppt så man har 20 timmar varje månad som man kan lyssna på gratis. Tänkte att det kan jag ju prova. Fast jag försöker använda en timme per dag och då vill jag lyssna på musik som jag inte har.

Är skitbesviken på vindruvorna vi köpte på affärn. De såg ju så goda med de är ju sura som FAN. Ansiktet ser ut som ett russin. Hur kul e det att äta? Inte alls! Får ju ångest när jag ska stoppa en i mun.

Kan redan nu avstyra om era tankar på att guldringen jag råkar ha på mig är en förlovningsring. Bara så ni vet. Det är det INTE. Skulle bara visa Micke en ring som mormor köpte till mamma som sen jag har fått. Sen glömde jag ta av mig den.

Suddig bakgrund



Blev väckt av telefonen som ringde imorse. Eller ja, vid 9-10. Det kanske inte är så tidigt? Haha. Passar på att njuta av sovmorgon medan jag kan. Det var Malin som ringde och vi preliminärbokade in roligheter :)

Nä nu har jag faktiskt lite bråttom. Ska äta lite innan jag ska en sväng på sjukhuset. De ska sticka mig i armen igen, men nu är det äntligen vaccinet. Det är en del saker man måste göra innan man är redo för sommarjobb.

Klockan tickar, snabba ryck nu!

Fluffigt





Moln kan vara roliga att ta kort på. Det vackraste är när solen skiner igenom och det blir som strålar av ljus som syns mellan molnen. Som jag lyckades fånga på första bilden.

Sen så har vi moln i olika former. Den undre bilden med fjädermolnet gillar jag. Sådana moln brukar betyda sämre väder. Men igår var det fint hela dagen och kvällen. Fast idag är det mulet och väldigt blåsigt.

Ikväll äter vi middag borta och det blir nog en del tv-spelande.

Dagens Jobboutfit - Tolkstyle



No more skylt med "Tolkpraktikant" eller "Tolkelev". Nu är det "TOLK". Kort och gott. Shit alltså. Tur att man får vara ny på jobbet. Jag har även öppnat Sofias lilla brev. Ni i klassen vet vad jag menar ;)

Annars vad kan man mer berätta om dagens stil? Svart. Mycket passande. Klassiskt skulle jag säga. Men ack så trist. Piffade upp med lite petrolgrönt.

Vad handlade dagens tolkning om? Ja ni... det var...:  *tystnadsplikt*.... :D

Lummigt



Bild tagen längs promenaden från Maxi. Mysig skogsdunge.

Micke har gått iväg för att jobba och snart ska jag bege mig och inskolas på sommarjobbet. Kommer hem sent ikväll. Sen får jag vara ledig en hel vecka innan det är dags för andra inskolningspasset. Efter det är det bara några dagar kvar innan sommarschemat börjar rulla igång. Jag håller tummarna för att det ska fungera bra. Det är mycket att ta in nu ibörjan. Precis som det brukar vara när man är ny.

Statusrapport från området på armen där jag blev stucken i måndags: Ingen förändring, armen ser ut som vanligt. Får se vad avläsningen säger imörrn.

Nu. Mat.

Aftonstjärna

I fredags fick jag en väldigt speciel examenspresent. Den vackraste presenten jag fått tror jag minsann. Nörden i mig bara spritter av glädje. Jag andades Sagan om Ringen under några år (numera under perioder). På grund av det och på grund av att jag har fått det av min familj så betyder smycket jättemycket för mig.






Det följde även med ett par örhängen. Likadant smycke men mindre. Åh, det är så vackert. Älska

Nallebud

Idag droppade det ner en liten röd ask i brevlådan. "Nallebudet" stod det på asken. Full av nyfikenhet försökte jag förtvivlat få upp den dumma plasten runt asken. Oj så glad jag blev när jag äntligen fick öppna asken. I asken låg en liten nalle kläd i examenskläder tillsammans med en nyckelring med orden:

Det är ditt liv, Följ dina drömmar och Kreativ Insikt

Tack Lisa för den fina presenten! Tusen kramar!





Vem kör?

Igår kväll var jag nära att falla tillbaka i invanda spår. Jag började fundera på vem som hade körvecka till veckan. Snabbt insåg jag ju att jag tänkte tokigt. Jösses, det behöver jag aldrig fundera på från och med idag. Konstigt.

Jag tänker skriva ett inlägg om examensdagen också med inte ikväll.

---

Idag har jag vart på vårdcentralen och blivit stucken i armen. Inför sommarjobbandet så måste jag vaccinera mig mot TBC, vilket sker i tre steg. Idag var det första. Sjuksköterskan sprutade in något strax under huden och ritade en ring med bläck runt sticket. Schnöggt. På torsdag ska jag tillbaka för att "avläsa" området i cirkeln. Än så länge har det inte hänt något.

Imorgon blir det cellprovtagning på samma vårdcentral. Weho. Tre besök denna vecka. Schköjjigt.
Inskolning på sommarjobbet också.

Nu blir det sista svängen till tvättstugan för ikväll.

Oh, längtar tills min beställning av kameratillbehör kommer i veckan :D