Hej Sverige

Jahapp så nu var man alltså tillbaka. Landade förra söndagen på morgonen på Kallax. Sen på kvällen bar det av till Umeå igen. Tänkte visa lite bilder... de finns här: http://www.pixbox.se/alb_show_id842110_page0.html

Hejdå Sverige

Imorgon beger jag mig till Älvsbyn för att sedan på söndag åka med familjen till Turkiet! Ska bli väldigt härligt. Fast jag kommer att sakna dig jättemycket. Huvva. Men att känna längtan är något bra och alldeles underbart.

Det var skolavslutning igår. En del tårar rullade ner för kinderna på de flesta. Kommer att kännas märkligt till hösten då inte vanliga rävarna är på plats.

Idag är också första dagen jag kan röra mig någorlunda bra. Har haft en fruktansvärd träningsvärk sen i tisdag då vi hade brännbollsturnering på skolan. Vi kom faktiskt på 2:a plats. Musikalakademin vann igen, attans. Dock måste jag fortfarande ta lite stöd med armarna när jag ska resa och sätta mig, benen orkar inte riktigt bära mig. Trappor var min största fiende igår och i förrgår. Och toalettstolar...varför ska de vara så låga?