Snö, snö, snö och just det: SNÖ

Det blåser snö från alla håll, uppifrån, nerifrån, från sidan, från håll man inte trodde var möjliga. Det blåser in i de minsta hålen på ytterkläderna och virvlar längs huden. Brr.

Dagen började verkligen på en gång då klockan plingade på dörren och där stod en utelåst Simon. Han hade i sin tur blivit väckt av sin granne som inte kom ut med bilen för att hans bil stod lite felparkerad. Så han går ut för att flytta den och ytterdörren går i lås, men nycklarna på fel sida om den. Så stackars Simon kommer hit för att beklaga sig. Tyckte han var konstigt klädd och framförallt förvånad över att han var här så tidigt.

Några timmar senare far han och Micke iväg för att pröva få upp dörren med mer tveksamma metoder. Tack o lov så var dock dörren redan upplåst av hyresvärden flera timmar tidigare än han hade sagt han skulle vara där. Skönt för Simon. Sedan sammanstrålade vi i gamla lägenheten för att hämta lite låder. Men tack vare detta ruskiga väder så blev det inte mycket flyttat. Bilen gick inte ens att köra fram till dörren, risken för att köra fast var för stor.

Plogningen är verkligen under all kritik. Jag har sett två små traktorer som har kämpat sig fram i snön. Men till exempel parkeringen är oframkomlig. Bara tur att jag lyckades hitta en fick som inte var alltför igensnöad. Det ska bli mycket intressant imorgon att se om jag ens tar mig ut ur den. För det är inte säkert vill jag lova. Simon tog sig knappt ur sin när de for till hans lägenhet.

Jag har nog aldrig varit med om maken till väder faktiskt.

Fast Melodifestivalen igår var också något av en besvikelse när ens favorit, Nina, inte gick vidare. Buhu. Jag Anna och Simon satt som tre fågelholkar när af Ugglas knep sista duelplatsen. What the fuck?
Nästa helg blir det mer paljtter, tighta dräkter och discobollar. Det är tjusningen med hela hoolabalooat ;)

Första helgen i nya lägenheten

Ja nu är vi i stort sett inflyttade. Började i söndags då släpvagn hyrdes och möbler flyttades. Under veckan har vi kört några smålass med bara bilen. I helgen ska gamla lägenheten helt städas ut. Är rätt så tomt nu här, svårt att fylla en trea med så få möbler. Men nästa vecka borde soffa och tv-bord dyka upp. Och om kanske två veckor så finns en TV här också. Då börjar det likna något. Mysigt!

Imorgon är det första deltävlingen i Meldifestivalen 2009. Yay!