Cykeltur

Nu har jag verkligen varit duktigt. Jag tog hem min cykel från Älvsbyn i helgen, men själva nyckeln blev kvar hemma. Klockan 12 damp den ner i brevlådan här i Umeå. Jag hade bestämt att jag skulle bege mig ut på en liten sväng när nyckel väl hade kommit. Så klockan två trampade jag iväg och kom tillbaka klockan tre.

 Min rutt: Carlshem -> Kolbäcksbron -> Gamla Obbolavägen -> Kyrkbron -> Mot svingen -> Ändrade mig och tog strandpromenaden -> Carlshem Det var sjukt jobbigt.

Jag har ju INGEN kondis what so ever. Någon har fyllt mina lår med gelé. Hoppas jag kan sitta på en stol imorgon, min rumpa och sadeln går inte riktigt ihop, än. Nu vill jag ha en varm dusch.

Brorsans student

Förra torsdagen blev det en tur hem till Älvsbyn med anledning av brorsans student på fredagen. Det var skoj att komma hem en sväng. Fick äntligen köra förbi platsen där min låg-och mellanstadieskola låg. Nu finns bara en stor hög med halm som har lagts ur. Kändes ganska konstigt. Nu är det omöjligt att fara och hälsa på och gå i långa korridoren med de vackert målade väggarna med sagofigurer. Skumt...



Och här har vi en annan glad student för tre år sedan;



hehe, oj vad längesedan det var nu...

Vad gjorde jag mer när jag var hem? Jo jag och mamma var till IKEA i Haparanda där jag hittade en hel del saker till lägenheten. Perfa! Äntligen hittade jag ett bra soffbord. Woho!

Räknade ut att jag har kört 92 mil i helgen. Det är en del...

Franska Öppna

Sitter och väntar på att finalen i Franska Öppna ska börja om 2½ timme. Hoppas på en upprepning av finalen i Australian Open för några år sedan då Tomas Johansson vann alltihopa.

Imorgon börjar sommarlovet, i alla fall sommarlovet från Strömbäck. Istället startar Webbdesignkursen imorgon. Hoppas det löser sig med inloggningen på sidan. Umeå Uni är bäst på att vara krångliga. Det räcker inte med att man har skapat konto tidigare, nu måste man aktivera sig på en annan avdelning också, genom den värsta invecklade metoden. Sen finns det inget bra sätt att få tillbaka borttappade användarnamn och lösenord... hoppas jag får svar på mailet jag skickade. Det blir upp tidigt imorgon för att lösa detta.

Nu blir det lite käk i magen. Glöm inte bort att rösta heller idag!