Ramar in



Idag gick jag in på Expo och köpte ett gäng med ramar. Me like Expo =)

1st 40x50cm
2st 30x40cm
2st 21x30cm

Det vart en del trixande med att pussla ihop korten. Vilket jag anade då storleken på bilderna inte är standard. Utnyttjade ett erbjudande och självklart gällde det inte normal storlek. Istället är dessa i typ 11x17 eller nått sådant. Som sagt så medförde det en del knåp. Men är man snål så... haha. Nej jag är inte snål.

Nu är nästa steg att hänga upp dem bara.

Sammanfattning

TV:n är död. Orimlig reparationskonstnad. Lika bra med ny.

Vi har inhandlat träningsskor och kläder. Nytt liv väntar.

Slog hälen på kundvagnen idag. För 3 timmar sen. Gör fortfarande ont.

Går in och jobbar extra ikväll. 15-21.30

Lönen kom idag. YAY!

Vi har fått 2 lyckohalsband av jade från Mickes jobbarkompis. Vilket ska jag välja?

Ett monster bor i avloppet, det måste fördrivas innan badkaret svämmar över.

The Expendables

Jag och Micke gick på bio och såg The Expendables. I rollistan hittar vi Dolph Lundgren, Sylvester Stallone, Jet Li, Bruce Willis, Arnold m.fl. En riktigt testosteronfylld film med andra ord!

- Oj vad många tjejer det är här ikväll - var SF:s manliga presentatörs kommentar.
- Säg till om ni är här under tvång så kanske vi kan hjälpa er ut!
- Detta är den manligaste film jag sett.

Och visst var det mycket action. Ett stort antal explosioner, muskler och blod blandat med en hel del humor. Glöm för all del inte de taffatta stunderna då känslor ska uttryckas på bästa manliga sätt. Haha. För man får ta filmen för vad den är. Helt klart driver den med actiongenren, det märks både på striderna och replikerna.

Dolph är sådär härligt B-ig också. Min nya idol, haha

Sen är det svårt att glömma de målbrottsklingande skratten från vissa delar av publiken! XD

Over and out



Säger godnatt och bjuder på en bild. Blir full rulle imorgon!

Spetsöra



Med lite finurlighet och tålamod kan man sätta ihop en liten hemmastudio. Letade fram lösa spegelskivor ur garderoben och vips, så kan det bli såhär. En liten extra skojig grej med öronen. Kunde inte motså ^_^ Har man sådana måste man ju använda dem.

Färgade håret igår också. Lite mörkare brunt. Så jag fick bli av med det röda som fanns i topparna. Känns bra :)

Utrensning!

Idag åker 8 par skor ur hallgarderoben och ner i soptunnan. Skor som är gamla, luktar död, är slitna under sulor, har trasiga dragkejdor eller bara är fula ska nu väck. Vissa har jag inte använt de senaste 2 åren så varför behålla dem?

Ska efter nästa löning satsa på ett par BRA träningsskor!

Ska nog ge mig ut på en långpromenad. Känner att jag behöver tömma huvudet och ge kroppen lite motion!

---

Såg Tv4 dokumentär "De kallas rasister" på nätet idag. Helt otroligt vad idiotiska folk är. Man kanske ska kontrollera fakta innan man vräker ur sig sit hat mot invandrare. Gah jag blir så irriterad!
Och att sen rösta på SD utan att läsa deras partiprogram eller om deras bakgrund för att man inte är intresserad... ja då ska man ta mig tusan inte rösta alls.

"Men jag var att de har en blå blomma som symbol..." - men så bra då!

Flag in the Ground




Gah...sitter här och fånar mig och dunkar power-metal... väntar på att det ska bli nått bra på Tv kl 22. Då ska jag se och gotta mig åt andras problem i Extrema Samlare. Tur att jag inte har ärvt "den-kan-vara-bra-att-ha-sen"-genen från pappa...

Nä någon extrem samlare är han inte. Fast en del sparade föremål förstår jag inte varför de ens finns kvar. De kommar aldrig att bli användbara. :/

Ops, råkade visst beställa...

Leggings 1 (Mullvad)
Leggings 2

Så det kan gå. ;D

Då Malin och Lisa var här köpte jag bara överdelar. Så det var ju helt berättigat att jag kunde få beställa två nederdelar också. Eller hur?

Bästaste Mandeldesign!

Min lediga dag



Nydalasjön

Vad härligt med en dag som inte har några måsten.

Gick ut på en tre timmar lång fototur. Det tog mig säkert över en timma till Tomtebo och sen Nydalasjön. Det brukar vanligtvis ta ca 20 min. Sen strosade jag runt bland semesterbadande, solande och andra promenixare.

Idag tog jag steget till helmanuell fotografering. Brukar annars trivas bra på läget "Av" som bara reglerar skärpedjupet. Visst använde jag det också men jag lekte mycket på "M"-läget och manuell fokus.

När jag kände mig nöjd med min fototur så köpte jag en glass och strosade hem ätandes på den. Härlig dag!

Tar skydd



...mot åskan. Fast jag tror den har lugnat ner sig nu. Regnet har fullkomligen vräkt ner. Det har smattrat mot fönsterrutorna hela kvällen. Ganska mysigt om man räknar bort mullrandet.

Ett annat...levande ting jag tar skydd från är monstret i trapphuset. Den skräckinjagande korsSPINDELN!
Usch vad de är otäcka. Den har krypit omkring i flera dagar nu. Bytt ställen hela tiden. Nu sitter den och stirrar på en direkt när man kommer in...

Döda den? Törs inte. Tänk om den hamnar på mig och äter upp mig. Nä nä.

Blir alldeles kallsvettig av blotta tanken.

---

Bild: Några blad från en klätterväxt jag fick från Simon. Och den lever fortfarande. Och letar sig nerför fönsterbänken. Fast det lär dröja innan den är så härligt slingrig som Simons.