Till Falun och tillbaka

I torsdags förra veckan bar det av med tåg till Falun. Connex gör en aldrig besviken, det är alltid något som inte fungerar som det ska i vagnarna av diskutabel årgång. Dörrarna, mellan de olika avdelningarna i vagnarna, tjuter och rycker lite som de vill, lampor slocknar inte när det ska och antigen är väggarna där ventilationen blåser ut glödheta eller iskalla. Trots små irritationsmoment (dörrarna) under natten blev det ändå lite sömn. Tror jag har testat de flesta av lägena som man kan sova i när man sitter inklämd i ett hörn. Förutom på huvudet då kanske? ^__^ Att sedan få kliva på tåget mellan Gävle och Falun är som att kliva in i framtiden om man jämför med vad man lämnade.



Lisa-chan mötte mig på stationen i Falun runt halv-åtta-snåret. Resten är historia. Haha, nejdå. Det har vart en superkul helg med alldeles för många onyttigheter. *mums* Efter att i fredags ha suttit och surrat hela dagen om diverse allvarliga och inte fullt så allvarliga ting, (Ursäkta, vi försöker föra en oseriös konversation här! (Internskämt)) bar det ut på det nya kårhuset på kvällen. Lisa hade köpt gästleg till mig som jag på något mystiskt sätt hade tappat bort när vi väl kom dit. Tack och lov så löste det sig ändå, men legget är fortfarande spårlöst borta. Jag lade det för övrigt i min bakficka på jeansen...(kanske har något sytt dit en ficka av ett annat slag som gjorde att legget försvann någon annanstans(internskämt numbero 2)). På kåren drack vi goda drinkar och skakade rumporna på dansgolvet. Mmmm... Dooley's.

Sara o Lisa

Jag och Lisa innan vi drog ut på fredagen.



Under lördagen gick vi på stan och fikade och spanade in böcker på bokrean.
Inköp:
Jane Austen - Stolthet och Fördom
Conn Iggulden - Kejsaren

Inte dåligt med två inbundna böcker för en hundralapp. Måste spana efter flera ^__^ Tips är alltid välkommna.

Vi tittade på Melodifestivalen - Andra Chansen på kvällen. Kristian Luuk är en riktigt kul prick. Det roligaste är ju ändå att läsa rubrikerna på aftonbladet, Svett-attacken, är nog den bästa. Grymt uppblåst artikel. Kan ni inte ta ett skämt eller?



Så igår bar av hemåt. Halv fem lämnade jag Falun och halv åtta i morse kom jag till Älvsbyn. Nu fungerade lamporna och dörrarna störde mig inte. Plus att jag satt vid ett eget litet bord med bara en plats till. Hur mycket benutrymme som helst. Skönt. Dumma fullmåne som istället lyste. =P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback